2021-10-25 09:28:39• hírek • Bede Emőke

Legyőzte a rák James Michael Tylert, a Jóbarátok Guntherjét alakító színészt

Fotó: NBC
Fotó: NBC

James Michael Tyler, aki a Jóbarátok filmsorozat egyik állandó helyszínekét szolgáló Central Perk kávézó pultusát alakította, még júniusban, az NBC csatorna Today című műsorában jelentette be, hogy négyes stádiumú prosztatarákkal diagnosztizálták. Alig néhány hónappal később, hétfő reggel pedig már arról szóltak a hírek, hogy a mindössze 59 esztendős színészt vasárnap legyőzte a kegyetlen betegség.

Az 59 éves színész a júniusban adott interjújában elárulta, hogy 2018 szeptemberében, egy rutinvizsgálat során derült fény a betegségre. Elmondása szerint a vizsgálat során a PSA, azaz a prosztata-specifikus antigén szintjét is megmérték, eredményként pedig egy rendkívül magas szám jött ki. „A vérvizsgálat eredményét elküldték online is, és amint megláttam, azonnal nyilvánvalóvá vált számomra, hogy valami nincs rendben” – magyarázta James Michael Tyler, akit az orvosa azonnal berendelt a rendelőbe, hogy tájékoztassa a lesújtó diagnózisról.


A színész azonban a koronavírus-járvány alatt több vizsgálatot is elmulasztott, így a rák észrevétlenül átterjedt a csontjaira, júniusra pedig elérte negyedik, azaz végső stádiumát. „Tudod, szerintem végezni fog felem” – mondta akkor a színész Craig Melvin műsorvezetőnek.


Noha nem szerepelt annyit a képernyőn, mint a sorozat főszereplői, Gunther mindig is a rajongók egyik kedvenc karaktere volt. Amellett, hogy ő vezette a Central Perk nevű kávézót, és pultosa is volt annak, mindvégig plátói szerelemmel álmodozott a Jennifer Anniston által alakított Rachelről, aki az első évadokban felszolgálóként dolgozott a helyen. „Őszintén szólva életem legemlékezetesebb 10 éve volt. Elképzelni sem tudnék jobb tapasztalatot. A srácok fantasztikusak voltak, öröm volt velük dolgozni. Nagyon, nagyon különleges élmény volt” – mondta el a színész a májusban megjelent Jóbarátok-találkozón, melyhez csak online formában, a Zoom platformon keresztül csatlakozott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: